Spring Makeup
 / Clarins läppglans / Nars concealer / MAKE UP FOR EVER primer / Sleek highlighter / ABH Dip Brow Pomade / Nyx liquid lipstick Suede " Soft Spoken" / Nyx lipliner "Mauve". 
 
 Några fräscha smink produkter ur min sminkväska. Läppglanset har hållt i snart 2 år och det bästa är att den doftar nygräddade brownies. Supergod smak på läpparna, men dessvärre håller den inte så bra och kostar en del. Highlightern är GOALS.. Den håller länge och finns i 3 olika puder färger och en krämig färg. Väldigt pigmenterad och bra budget highlighter. Primern är superbra men den kostade nästan 400kr på Sephora.. Men den gör absolut sitt jobb och håller hyn matt och man ser skillnaden innan/efter man applicerat på ansiktskräm och sedan använder primern efteråt. Wow! Den mattar verkligen ner hyn och känns inte alls oljig. Den känns lugnande och väldigt behaglig efter applicering. Dock doftar den inte särskilt fräscht men det kanske de flesta primers gör?! Min primer har hållt i ca 7-8 månader och är snart slut. Så den håller länge då jag använt den varje dag när jag sminkat mig och är helt klart beroende av just denna typ av primer. För mig är det nästan ett "måste" i sminkväskan då det gör så mycket med hållbarheten på sminket under dagen. Har hört att The Balm, Benefit och Nyx även har bra primers. Men detta är helt klart den bästa jag provat hittills och det är en dyr primer men helt klart värt pengarna.
 
ABH är ju ett känt sminkmärke hos kändisarna och världen runt. Dyrt men bra märke. Jag har både Contour Kit-Light to Medium och deras Dip Brow Pomade. Dock var jag dessvärre brunett när jag köpte det och köpte i färgen "Chocolate" som är tok för mörk för mig nu- då jag återgått till min naturligt blonda hårfärg igen. Man vill ju inte få clown-resultat så jag får försöka sälja denna. Synd, då den ej är använd så mycket och ganska saftigt pris. Kan ju inte direkt använda den som eyeliner eller något annat. Dessutom föredrar jag faktiskt en brynmaskara från Isadora istället då man får mer naturliga bryn och "fylliga". Gillar inte när det ser "too much" ut och de här skarpa linjerna. Concealern från Nars är ju helt klart en favorit. Den täcker otroligt bra och man ser verkligen direkt hur concealern gör sitt jobb och "ljusar upp" kring ögon och runt finnar/röda partier. Den är lätt att applicera och jag gillar den. Dock kostar den också en slant men helt klart värt det. Min tog precis slut och den höll exakt i ett år. Helt klart värt det! Jag hade färgen "Vanilla". Sist men inte minst kommer vi till Nyx trogna läpprodukter. Helt klart ett av de bästa märkerna när det kommer till smink. Prisvärda och bra. Jag älskade Liquid Lipstick förra året och köpte på mig typ 7 stycken haha.. Men tyvärr torkar det ut läpparna otroligt mycket och jag fick verkligen problem med det. Fick typ en allergisk reaktion och använder det allt mer sällan nu. Har sålt alla mina Gerard Cosmetics, Sleek och Nyx liquid lipstick. Men denna färgen är så fin "Soft Spoken" och trivs verkligen i denna brun/beiga färg. Sitter som berget också. Den använder jag när jag vill känna mig extra fin då jag inte gillar konsistensen av kladdigt läppstift. Jag är dock ett troget fan av läppennor.. Kan ej klara mig utan det.. Lätt att applicera och markera läpparna. Har testat allt från Nyx till BareMinerals till Lindex egna märke då alla varit bra. Denna från Nyx kostade mig endast 30kr!! :-)
Agnes

Åh, älskar highlighter-paletten!

Svar: Ja den är så fin!:-)
waytogo.itgirls.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like