Hudvård/skönhet- Önskelista
Jag har verkligen blivit intresserad av hudvård. Det är ju själva grunden under sminket. Mår hyn bra, så blir sminket bättre enligt mig. Här ovan har vi en hel del "hypade" skönhets-grejer som gärna får flytta in i min nessesär. 
Allt på bilden kostar en slant så det är inget man går och köper direkt, utan man får tänka på saken och läsa recensioner kring produkten innan. Såklart reagerar alla olika och allt passar inte alla, men värt att läsa recensioner ändå. Någon jag har provat på bilden är Caudalie's facemist. Den är helt ljuvlig.. Perfekt för sommardagar i handväskan. Jag har även doftat på Byredos "Bal D'afrique" som doftar ljuvligt härligt. En riktig dyrgrip men har stått på min önskelista i drygt ett år- vilket definitivt blir ett köp framöver. Önskar mig den i julklapp då jag är alldeles för snål för att lägga pengar på en parfym. Mer personligt att få den i present också ju:-)! 
Vet någon förresten någon om märket Sunday Riley säljs i Sverige? Hört mycket gott om deras serum Luna på youtube och skönhets bloggare. Good to know.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like