Tankar kring designer väskor
Så många gånger man önskat att man hade en Chanel väska eller förtillfället en Gucci väska. Jag kan absolut se det som en investering då en lite dyrare väska kan hålla längre än en 200-kronors väska. Samtidigt tänker jag, hur kan man lägga så många tusenlappar på en ynka väska som man kan resa för? Tänk vad mycket minnen man kan skapa för de tusenlapparna istället? Det är såklart aldrig fel att drömma, vem gör inte det?! Jag älskar att köpa en ny väska (ikke dyra designer väskor) för att den kan förändra en hel outfit och ja.. jag antar att jag är en riktig "nörd när det kommer till väskor". 
 
Bilden nedan är från när jag var på Åhléns och var helt fast i DKNY väskor. Min maxgräns går strax vid 1000kr. Jag har ännu ingen "dyr" väska och man måste verkligen tänka igenom köpet i förväg. Kommer jag få användning av denna väska? Om jag har väskan i tankarna i flera månader brukar jag ha magkänslan att jag VILL ha väskan. Ibland kan man vara helt besatt av väskan i någon vecka, och sen går det bort. Vilket resulterar i att väskan kanske inte är värd att ha. Hur tänker ni kring dyra väskor? Är det värt? 
Jag vet hur industrin går till när man designar väskor. Äkta skinn och mocka är såklart plågeri i mina ögon. Jag skulle aldrig få för mig att köpa en dyr väskan som är godis i mina ögon när jag vet hur det stackars djuret har lidit. Nej, det går liksom inte att jag skulle äga en väska då. Så jag köper hellre en budget väska där jag vet att arbetsförhållanden är OK, samtidigt som jag kan bära väskan med attityd och självförtroende. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like