DAY 11 + 12- UK Journey
Halloj:-)! Hann inte uppdatera igår så ibland blir det nog så att jag skriver flera dagar i ett inlägg istället. Sen vet jag inte heller om jag gör något särskilt roligt varje dag direkt. Ska jag uppdatera varje dag? Eller ska jag uppdatera när jag gör något särskilt? Vad föredrar mina läsare?:-) 
 
Igår lämnade jag barnen som vanligt i skolan. Ett av mina värdbarn har en kompis som är så himla rolig. Alltså han har så roliga åsikter om allt och så "Lill vuxen" i sättet haha. " Har svenskar också cykelhjälm" sa han häromdagen haha.. Ett av värdbarnen var ledsen påväg till skolan för hon hade glömt cykelhjälmen i bilen och kunde inte ta cykeln till skolan. Hon fick haka på mig och mitt andra värdbarn medan vi gick i snigeltakt.. haha.
 
När jag kom hem gjorde jag bara tråkiga saker som städning, tvättning och fick lyssna på mer eller annat från byggarbetarna här hemma. Blev sugen på rödbetor och ja.. sorry alla matälskare.. kommer förstöra inspo nu. Man äter mycket pommes här i UK.. Så det blev en blandning av det jag tycker om:-) Rödbetor.. pommes.. oliver.. majs.. Vilken kombination måste jag nog säga! Bra jobbat där Agnes;-)!! På kvällen blev det pyssel med barnen, jag och ett av mina värdbarn tittade på Miranda Sings på YT som är hysteriskt rolig. Jag åt pesto pizza och tog ett glas vitt vin samtidigt som jag bläddrade i en turistkatalog med sevärdheter. Jag älskar ju natur och fina vyer som UK har gott om. Mer än vad jag trodde faktiskt. Idag har jag tagit sovmorgon och varit ledig. Inte gjort något särskilt idag. Barnen var på kalas och hade gymnastik/fotboll. Hörs en annan dag!:-)
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like