Day 13-15- UK Journey
Hej på er! Nu har det gått några dagar sen jag skrev sist. Inte gjort något särskilt egentligen. Vi haffade en julgran i helgen och jag gick en sväng på stan och letade julklappar till barnen. Köpte även en supergod kyckling sallad och en hälsodryck. Igår var en bra dag. Kanske den bästa dagen sen jag kom till familjen. Hade bara en bra känsla hela dagen. Lämnade barnen som vanligt vid 08:15. Sen hämtade jag ett av värdbarnen då det andra värdbarnet skulle hämtas runt 17 pågrund av någon aktivitet i skolan. Ett av barnen hade gjort något pyssel på skolan ( en lykta skulle jag tro) som var stort som ett hus haha. Inte så praktiskt om man inte har körkort. Byggarbetarna är så artiga här i värdfamiljens hus så de hjälpte mig såklart att hålla upp dörren.
 
Sen var barnens farmor på besök och det var så mysigt. Hon var verkligen så gullig och jag kände mig genast trygg i hennes sällskap. Hon var så gullig med barnen, rolig, pratglad och så fin mot mig. Jag känner verkligen att jag vill träffa henne igen. Jag och ett av värdbarnen kanske tar tåget mot Kensington där hon och barnens farfar bor i ett gammalt hus:-). Kan inte ens räkna hur många gånger hon sa hur vackert namn Agnes är.. Att det är ett gammalt fint namn och hennes farmor hette Agnes och var den snällaste personen hon mött. Haha. Alla säger att jag har så fint namn här i UK:-). Känns ju roligt och höra. I Sverige är det nog mer vanligt tror jag. Nej men hela gårdagens kväll var så mysig. Hela familjen samlad vid brasan, åt god middag, busade med barnen, pratade en lång stund med barnens farmor. Hade bara en otroligt mysig och bra dag igår. 
Idag var jag ledig och möttes av frukost på sängen av min värdmamma. Eftersom det är kaos med renoveringen så kunde vi knappt vara på nedervåningen idag.. Haha ja ni ser ju vad som finns på frukost brickan.. snacks.. som vanligt i denna familjen haha. Barnen får chips till middag liksom. Vet inte om det är typiskt UK? Inte så nyttiga.. Däremot är jag ute och går en timme varje dag och mår så bra av det. Barnen ritade hela kvällen olika sorters bilar, myste med marsvinen, åt middag och sen var jag på promenad i nästan 2 timmar med musik i öronen. Faktiskt väldigt lugnande. Nu kommer jag sova gott:-)!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like