LÄNGTAN ATT RESA
Det är något speciellt att packa väskorna, passera tusentals människor på flygplatsen, känna doften av nybryggt kaffe och ljuden i terminalen. Känslan när flygplanet tar sats och flyger upp i luften. Det är så häftigt.
Jag kom nyligen hem från en underbar tjej-weekend i Budapest och jag vill bara ha MER. Det är något inom mig som växer och när jag sätter min fot på hemfärden så rycker en känsla tag inom mig. Känslan vill att jag ska stanna kvar och verkligen leva fullt ut. Jag kände mig liksom helt tom efter resan och inte alls sugen på att komma tillbaks till ett kallt Sverige med husmanskost/midsommar/skånskan och allt som har med vardagen att göra. Jag tror verkligen jag behöver komma iväg efter allt jag gått igenom. Det är en del som sätter igång 2017 (viktiga och ganska tråkiga saker) men också en hel del skoj.
 
När jag kom hem från resan satte jag mig ner på golvet och grät ut. Jag vet inte riktigt varför, men det var skönt att släppa ut alla ivriga känslor jag har inom mig. Jag tar in allt så mycket och till slut exploderar känslo-korgen som jag valt att kalla det. Jag är en känslosam person som tar in allt extra mycket- jag känner in allt way to much. Om det är något jag älskar- så finns det inget annat i världen som jag prioriterar. Jag är extremt envis på gott och ont- men jag har så mycket framtidsdrömmar som ibland bara blir pannkaka då jag inte riktigt tänkt igenom det. Jag vet liksom inte vart jag ska börja någonstans. Jag har massvis med drömmar jag vill uppfylla och hoppas envisheten vinner i det fallet.
 
När jag kom hem från London så grät jag en vecka efteråt för det blev bara så mycket känslor i det hela. Jag trivs i storstäder med mycket puls och jag känner mig levande. Det kändes som jag lämnade något som tillhörde mitt hem och ungdom. Jag kommer tillbaks till samma ställe jag vuxit upp på och jag utvecklas inte som person här. Det finns liksom inget som hindrar mig här hemma då jag varken har fast jobb (jag praktiserar tillfälligt på förskola) eller pluggar. Det känns som jag står och trampar i samma gamla lera jag trampat i flera år. Jag behöver nya kontakter, påbörja något nytt och äventyrligt, flytta och se mig om i världen och därpå kunna skapa fantastiska minnen.
 
Jag är ju också otroligt spontan vilket kan vara både A och O. Det finns inget som hindrar mig och jag gör allt jag känner för. Men som sagt kan det bli pannkaka av det hela- men i slutändan ångrar man bara det man aldrig gjorde. Så man ska verkligen ta för sig mer och lyssna på sig själv. Det är en häftig känsla att känna att "Livet börjar nu" för en ung tjej som har hela världen framför sig. Eftersom jag är ganska galen av mig som person så tänkte jag ta och dela av mig av några drömmar. Jag vill ju väldigt gärna hoppa fallskärm en dag. Känslan av att flyga ner på flera hundra meters höjd är häftigt. Jag är ju en djurvän och ser djuren som en gåva i livet. Jag vill ju klyschigt nog kunna hjälpa fler djur i nöd och har redan börjat skänka pengar till WWF. Jag vill kunna vara nära ett vilt djur och vara tacksam för dessa underbara varelser. Surfa ser ju så himla coolt ut på film, men helst inte där det finns hajar;) Jag vill lära mig åka skidor vilket känns som att alla har provat på. Ta en varm kaffe i skidbacken, ha med ett härligt kompis-gäng med grym musik i skidbacken. Jag vill även starta upp något viktigt eftersom jag kan vara väldigt driven av mig som person och får väl utveckla det. Sen bara göra allmänt galna ungdoms-minnen och ha den bästa tiden <3
 
I'M READY FOR YOU 2017
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like