IVYREVEL SHOES
Åh vad jag diggar dessa skorna. Först var jag lite skeptisk men de är ju helt perfekta vardags skor med lite "bling bling" om man vill piffa upp den tråkiga vardags-stilen lite;-)
HÄR hittar ni skorna. Stort CRED till IvyRevel som packar ner sina varor helt perfekt.
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
PINK MASCARAS: recension
 

Två nya tillskott inom "maskara-samlingen". Jag har ingen särskild favorit när det kommer till maskara utan jag tycker om att prova mig fram. Jag har hört mycket gott om båda dessa maskaror.
 
HÄR hittar ni Maybelline Lash Sensational Mascara till ett bra pris. Den ger mycket fina och separerade fransar som man själv kan bygga volym med. Borsten är enligt mig- perfekt. Dock behöver man inte ta så många lager eftersom det kommer rätt mycket på borsten och kan lätt lämna en svart fläck på ögonlocket. Så låt det torka en stund.
 
 
HÄR hittar ni Too Faced Better Than Sex Mascara. Jag köpte min på Sephora och tror just nu att den endast säljs där. Hittar inga hemsidor där de säljer den billigare. Så den kostar en slant, men om man vill ha en volymhöjdare till maskara- PROVA DENNA. Den ger magiska volymfransar men låt det torka innan nästa lager. Det är en väldigt tjock borste så man får rätt mycket på en gång. Denna variant finns även som vattenfast på Sephora.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Ralph Lauren & DRYLAKE- NEW IN
 
 
här hittar du blusen från Ralph Lauren
här hittar du klänningen från DRYLAKE
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
shabby chic

 
 
 
Vad tycks om mina nya snygga leggings? Hur coola? Jag beställde de från Bubbleroom. Man ska dock va lite försiktig när man har på sig de eftersom de är ganska tighta i tyget så används endast vid finare  tillfällen.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg