The Jungel Box- Glossybox
Dessa två boxar från Glossybox kom titt som tätt efter varann. Den vita är Limited Edition by Kenza och den gröna Djungelboxen är månadens Box. 
Här är alla produkter man fick i boxen. Alla får inte likadana produkter i varje Box. Jag hade hoppats på att få Rapunzel of Sweden Hair mist.. Eller The Body Shop produkt. Men det går nog att hitta ändå.. Jag fick iallafall:
 
✼ Bioré Self- Heating One Minute Mask: Det är en ansiktsmask som man endast ska ha i 1 minut. Dock hade jag den i 5-10min då jag var osäker om den skulle hinna göra sitt jobb på 1min. Den motverkar pormaskar och innehåller kål som drar ur orenheter och smuts. Jag provade den ikväll och man ska rengöra samt blöta ansiktet innan applicering. Den doftar ok och den blir direkt varm vilket är lite "spa känsla" och den är lätt att få bort efteråt. Det kändes fräscht efteråt men jag har ändå pormaskar kvar. Med bättre resultat ska man använda denna 2-3 gånger/vecka. Dock räckte denna endast en gång. Jag kan rekommendera denna men jag märker ingen direkt skillnad mer än att det känns fräscht efteråt. Kan hittas på Lykos hemsida för 85kr då du får 4 prover. 
✼ Bellápierre Banana Setting Powder: Ser fram emot att testa detta puder. Jag föredrar gult puder då det korrigerar röda partier och känns mer naturligt. Under varma sommardagar lär den behövas. Kostar ca 304kr på deras hemsida. Vet inte om Sverige säljer denna..
✼ Maria Nila Dry Shampoo: Jag gillar verkligen Maria Nila då de inte testar på djur och produkter doftar magiskt. Har slut på torrschampo så denna lär göra susen. Finns i de flesta butiker som säljer hårprodukter och denna innehåller 100ml och kostar 110kr i butik. 
✼ Monu Professional Skincare Soothing After Sun Lotion: Det var ett långt namn.. haha. Inte provat denna och vet inte om den kommer användas så väl. Sveriges väder levererar inte direkt men när jag väl är på stranden en varm sommardag så hoppas jag att denna kommer till användning. Kostar 225kr på deras hemsida. 
✼ The Beauty Crop Glow Milk Illuminating Milk: Ser fram emot att testa denna produkt. Jag älskar highlighters och speciellt i kräm form nu i sommar. Supersöt förpackning då den liknar ett nagellack. 176kr på deras hemsida. 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like