sommar mat
Grillad Lax Filé, potatis, sallad, sparris och sås.. Mums...
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Present inköp och blodbrist
Spännande rubrik.. haha.. Mötte upp syster på stan och handlade present till pappa. Åh vad man hittar massa fina saker på Åhléns.. Svårt att INTE komma därifrån utan någon påse.. Men idag var det endast present på shopping listan- Check! Sen mådde jag inte alls bra så ska boka tid på VC angående blodbrist. Har fått små blåmärken på kroppen och tror det är blodbrist.. Får se vad de säger. De vi känner som jobbar inom vården har sagt att jag ska boka tid på VC så de får göra en undersökning. Varför är jag alltid så känslig fysiskt och psykiskt? Även gjort riskettan i måndags så känns skönt att få det gjort och all teori. Nu är bara risktvåan "halkan", körprov och uppkörning kvar på schemat. Hoppas jag tar körkortet mot sommaren. Hur härligt vore inte det att glida runt med grym musik, kompisar, sena sommarkvällar? Åh! Ska även försöka boka in någon resa om några månader. Behöver något att se framemot:-)! 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Summer day
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Glossybox- KENZA
Kenza som är min absoluta favvo bloggerska har lanserat en Glossybox Limited Edition. Lådan innehåller 7 produkter och jag beställde den. Vet vad 3 av produkterna är men 4 överraskningar också. Man ska vara ganska snabb om man vill bestämma hem då de tar slut snabbt. Tur jag hann beställa.. Det lär ta ca 2 veckor innan jag får boxen. Så spännande.. känns som julafton typ. Aldrig beställt från Glossybox förut, och tänker nog inte prenumerera. Däremot någon gång ibland om det är en kändis som skapat en Limited Edition Box kanske?!:-) Olaplex har jag velat testa länge då det sägs vara magi för håret men väldigt dyrt (280kr) och här får man 7 produkter till värde av 1100kr som Kenza själv plockat ihop för endast 299kr. Hur bra?! 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Resmål
Holá amigos! Jag sitter och planerar olika resor framöver. Inget datum spikat men förhoppningsvis blir något av förslagen gjorda. Jag skulle vilja resa på en weekend resa till storstad med en kompis/kompisar. Sen en familjeresa vore så mysigt verkligen. Sen kanske jag reser själv? Hur coolt? Att upptäcka världen på egen hand? Jaja, här är några förslag iallafall. Portugal verkar vara så mysigt och ett relativt nytt förslag. Paris har jag alltid velat resa till och det är något jag önskar mig i 20- års present. Dock är det fint på våren/sommaren. Men kanske mysigt på vintern med all belysning? Jag hoppas jag är bosatt i England inom kort och kan resa till både Irland och Skottland i närheten. Sen vill jag mer än gärna åka till Italien och det finns hur många platser som helst där jag vill besöka ( Milano, Genua, Sorrento, Manarola, Positano, Portofino, Brescia, Olbia och Venedig). Ja ni ser ju.. Borde göra en roadtrip genom hela Italien någon gång:). USA är ju verkligen också ett dröm-resmål ( San Francisco, LA, New York, Chicago, Memphis, Miami, Detroit..) 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg