2017 PLANS
2017 = MITT ÅR
Ja, detta året känns väldigt hektiskt men även otroligt roligt.
Jag tänkte dela med mig av alla roliga saker som kommer framöver :-)
VT17: Under vårterminen blir det mycket jobb på förskolan, eventuell utbildning som Undersköterska, planera in riskettan och plugga mycket teori till körkortet och sen ska jag sätta in tandställning. Oj, vad jag väntat länge på tandställningen. Äntligen är det på G och jag har redan dragit ut 2 tänder ( ska dra ut ytterligare 2 nästa vecka). Jag har väntat på detta i flera år men det har varit om och men kring tandställning. Antingen var det för att det ej behövdes, men nu äntligen har tänderna vuxit en aning snett så det behövs och jag slipper betala. Vilken lättnad! Det är ju otroligt dyrt med tandställning, men det året tills man är 21 år slipper man betala. Bra va?!
 
Här är lite saker jag inte planerat men som jag gärna vill göra under våren/sommaren:
Jag vill spara mitt hår långt och ska undvika silverschampo och vårda det ofta med bra oljor, äta mer hälsosamt och börja röra mig mer, börja på en aktivitet, jobba som barnvakt, spara!!, lära känna fler Power-Tjejer, boka in någon rolig konsert/festival, dejta mer, dricka ett glas rosévin ute i vårsolen och gå på dansklubb med kompisar, åkt till huvudstaden med syster för tjej-mys och shopping, tagit mitt efterlängtade körkort, tatuerat mig (helst ska man tatuera sig nu för att tatueringen ska inte utsättas för sol på ca 3 månader), bekräftelse på att jag kan flytta utomlands, träffa bästa vän och hennes nyfödda son och eventuellt besöka min kompis som flyttat utomlands.
Det är roligare att ha mål som att t.ex. Träna regelbundet i ca 3 månader och belöna dig själv med en vecka i värmen. Hur najs hade inte det varit? :-) Jag är väldigt sugen på att åka till Cypern, Kroatien eller Frankrike.
 
Under HT17 hoppas jag att jag sparat ihop till en *******, flyttat utomlands och börjat planera ytterligare en resa.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like