Allt om min fransförlängning
Vilken salong och stad: Lily Garden i Malmö ( 
Baltzarsgatan 41
21136 Malmö )
Pris: 400kr
Bemötande: Jag tror att man får vad man betalar för. Personalen kunde ingen engelska och bara det blev komplicerat och jag kände att man får det man betalar för. På detta stället var det billigt om man jämför med andra ställen. 
Reaktion: Jag reagerade ok under behandlingen, men när fransarna började gå av blev jag besviken. Mina egna fransar fanns i princip inte kvar längre. Jag var lite svullen med vagel på ögonlocket och de få fransar som fanns kvar var inte lika långa som de varit. Det tar ett tag och spara ut mina egna fransar nu. Som tur är så är det bara hår som växer ut. Men även med maskara så blir det knappt några fransar, det säger en hel del om själva behandlingen. Jag tänker på hur de kunder som gör fransarna varje månad orkar hålla på och de har nog knappt egna fransar kvar för de blivit beroende. Så ja, fransförlängning sliter på ens egna fransar. Jag fick C-böj med 10-12mm vilket jag trodde var lite men mina fransar fick verkligen volym då jag själv har väldigt långa fransar naturligt. 
Att tänka på innan behandlingen: Eftersom det tar 1,5 h att göra fransarna så rekommenderar jag att lyssna på musik eller podcast under behandlingen. Man får inte öppna ögonen under behandlingen då man har tejp under ögonen och limmet klistras på med fransarna. Jag blev väldigt uttråkad då jag bara lyssnade på alla ljud omkring och ångrar att jag inte satte i hörlurarna med musik under tiden. Annars blir man väldigt rastlös..  
Hur länge höll fransförlängningen: 3 veckor höll fransförlängning för mig. Tror dock det hade hållt i 1 vecka till men eftersom det inte såg klokt ut med de mellanrum som fanns mellan fransarna, så tog jag saken i egna händer och tog bort de. Kanske jag inte skulle gjort då det gjorde ont.
Positivt och negativt med själva fransförlängning: Det positiva med fransförlängning är att man vaknar upp fräsch och slipper tänka på maskara. Jag undvek även eyeliner och ögonskugga för ville att det skulle sitta längre. Så det var underbart att i princip slippa sminka sig. Det negativa var att jag inte riktigt kunde använda olja i ansiktet som finns i en del produkter (foundation, dagkräm, serum och rengöring). 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like