Önskelista
Nu är det flera månader kvar tills den stora dagen men jag är alltid i god tid med önskelista. Typiskt mig;-) Eftersom 20 är ett årtionde så är det en stor dag och ska firas ordentligt. Jag föredrar alltid upplevelser i present då jag fick åka till Budapest som min 18-års present. Jag tänkte dela med mig av vad jag önskar mig:-)
 
• Nytt porslin som kaffekoppar, skålar osv som kanske är tråkigt att lägga pengarna på annars. 
• Exklusiva materiella ting som bidrag till ny dator, vackra smycken, en väska, en dyr parfym du länge önskat dig. 
• Eftersom man får börja handla på Systembolaget så kanske en vinflaska kan vara en bra present? Inget måste såklart men om man gillar vin så kan det vara en rolig present. Själv fick jag det när jag fyllde 18 då man enligt lag får lov att beställa en drink ute på krogen. Men handla på systembolaget måste man fylla 20 år. 
• Sist men inte minst så vill jag önska mig bidrag till en resa. Vissa väljer att önska sig möbler till blivande lägenhet men jag väljer att lägga det på upplevelser. Jag har även som önskan att flyga fallskärm. Jag vet- helt galet right?! Men det är något i att flyga och vara på hög höjd som gör mig alldeles pirrig. Man kan göra det lite överallt men det kostar tyvärr en slant. Därför känner jag personligen- varför inte önska sig det i present?:-) Men mycket bidrag till upplevelser och kanske lite dyrare grejer som man annars inte brukar unna sig?! Jag har länge velat åka till Paris sen jag var 15 år och det var det enda jag tänkte på. Verkar vara så mysig stad.. Ja vi får se helt enkelt. Det är ett bra tag tills dess ju :-)
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like