Day 1- UK JOURNEY
Idag är dagen med stort D kommen. Jag flyttar till England. Det blev tidigt att stiga upp idag och fick ingen sömn alls. Kan ni förstå hur nervös och upprymd jag var? Har länge velat flytta till England och blev kär i staden på första ögonkastet för 2,5 år sen. Vem kunde veta att lilla jag drygt 2 år senare skulle flytta dit och få min dröm sann? 
Vi lämnade ett mulet och regnigt Köpenhamn och flög mot Gatwick. Jag tror jag har feber då jag är så förkyld och hängig som jag sällan är. Så är jag sjuk, då åker jag på alla möjliga virus. Väl framme på Gatwick så var alla så service-vänliga och hjälpte oss fram. Ett av anledningarna till att jag älskar England. Sverige har tyvärr inte riktigt samma inställning. 
Utanför vårt fina hotell. Vi fick ett lite större rum än vi beställt då det ej var färdig städat när vi kom, så vi fick ett annat större rum. Så mysigt! Verkligen brittisk stil, gardiner, trätak, marmor badrum och utsikt över London.
Den enda "turist-grejen" vi hann med ids var Notting Hill. Mysigt att strosa runt bland de färgglada husen och gå förbi alla möjliga matbutiker från olika länder. Älskar!!
Imorgon har vi en fullspäckad dag och ska hinna med en hel del turistande innan.. allvaret börjar. Nej jag skojar;-). Jag har iallafall blivit anställd på heltid och kommer alltså bo i England. Nu börjar mitt äventyr med blandade känslor.  Sending lots of love <3
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like