SKÖNHETS FAVORITER
Här är några favoriter just nu. Alla produkter är faktiskt från GLOSSYBOX förutom Mario Badescu facial spray. Tänkte att jag kunde recensera produkterna.
NAOBAY "Gel to milk cleanser": Jag testade denna idag och gillade den. Doftar fräscht och påminner mig om våren. Formula på produkten blir först väldigt krämig och känns varm, när man sen adderar vatten så blir det mer som en rengöringsmjölk som det står på produkten. Aldrig testat detta märket förr och är ekologisk och så fin förpackning.
OLAPLEX " No3": Har använt denna inpackning 2 gånger ungefär. Jag använder den endast när jag känner att håret är riktigt slitet och vill inte ta slut på denna mirakel produkt. Jag vet inte riktigt om jag ser att den gör under, men den doftar gott och håret känns väldigt lent.
MARIO BADESCU: " facial spray": Jag gillar denna produkt skarpt. Hört gott om den från kändisar och recensioner. Den doftar rosor och innehåller väldigt bra innehåll för hyn. Tar den när jag känner att jag vill återfukta hyn eller innan jag applicerar serum.
MONUSPA " after sun": Aldrig använt denna då jag fick den i slutet av sommaren och ni känner säkert till Sveriges sommar. Så tyvärr kunde den inte anvädas.. Jag hoppas att den håller till nästa sommar eller när jag åker utomlands. Att produkten fortfarande fungerar så att säga. Den doftar väldigt fräscht i alla fall.
ZIAJA " aloe face Cream": Aloe vera är underbart om man har torr ung hy. Doftar fräscht och känna återfuktad. Detta är ett polskt budget märke tydligen och en sådan här burk kostar ca 40kr. Hur bra?!
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
🍁One year ago🍂
Såhär såg det ut för exakt ett år sen idag. Då befann jag mig i Danmark på Justin Biebers Purpose Tour konsert och hade en heldag i Köpenhamn. Så himla bra dag och verkligen ett lyckorus i kroppen. Middag på Nyhavn och se Justin Bieber live.. en underbar höstdag <3🍁
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
MY COZY SUNDAY
På eftermiddagen övningskörde jag och vi körde ut till ett mysigt café. Det låg så idylliskt och mysigt. 
Jag tog en jordgubbs smoothie och chokladboll med pärlsocker. Mums.. Det fanns även inredningstidningar att sitta o bläddra i.
Såhär såg det ut i taket.. hur fint? 
O såhär såg det ut utanför.. hösten är verkligen en favorit årstid. Så himla mysig. Det märks att det börjar bli lite svalt ute då man inte kunde sitta ute idag. Här sitter man på sommaren då det är lite mer folk också.
Sedan rullade bilen vidare mot en bondgård där de sålde pumpor i mängder som växte på åkern vi var på.
Vi köpte ca 10 stycken små pumpor som blir så fint att dekorera med löv, ljus och kvistar. Verkligen ett mysigt förslag till hösten. 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg