SKÖNHETS FAVORITER
Här är några favoriter just nu. Alla produkter är faktiskt från GLOSSYBOX förutom Mario Badescu facial spray. Tänkte att jag kunde recensera produkterna.
NAOBAY "Gel to milk cleanser": Jag testade denna idag och gillade den. Doftar fräscht och påminner mig om våren. Formula på produkten blir först väldigt krämig och känns varm, när man sen adderar vatten så blir det mer som en rengöringsmjölk som det står på produkten. Aldrig testat detta märket förr och är ekologisk och så fin förpackning.
OLAPLEX " No3": Har använt denna inpackning 2 gånger ungefär. Jag använder den endast när jag känner att håret är riktigt slitet och vill inte ta slut på denna mirakel produkt. Jag vet inte riktigt om jag ser att den gör under, men den doftar gott och håret känns väldigt lent.
MARIO BADESCU: " facial spray": Jag gillar denna produkt skarpt. Hört gott om den från kändisar och recensioner. Den doftar rosor och innehåller väldigt bra innehåll för hyn. Tar den när jag känner att jag vill återfukta hyn eller innan jag applicerar serum.
MONUSPA " after sun": Aldrig använt denna då jag fick den i slutet av sommaren och ni känner säkert till Sveriges sommar. Så tyvärr kunde den inte anvädas.. Jag hoppas att den håller till nästa sommar eller när jag åker utomlands. Att produkten fortfarande fungerar så att säga. Den doftar väldigt fräscht i alla fall.
ZIAJA " aloe face Cream": Aloe vera är underbart om man har torr ung hy. Doftar fräscht och känna återfuktad. Detta är ett polskt budget märke tydligen och en sådan här burk kostar ca 40kr. Hur bra?!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like