MIN HUDVÅRDSRUTIN
Hudvårdsrutin: 
 
Använder inga rengörings produkter med mjölk, tvål eller starka ämnen. Det kliar bara eller så får jag utslag.
Jag brukar tvätta ansiktet med vatten eller en lugnande toner på morgonen. 
 
På kvällen tar jag bort sminket med antingen sminkservetter eller det bästa naturliga alternativet- färsk pressad kokosolja. Det tar verkligen bort sminket och man känner sig len och återfuktad. 
 
Angående dagkräm/nattkräm är jag inget fan av. Det blir kladdigt och oftast mår min hy inte bra av för mycket parfym/tvål. Jag brukar köra på ögonkräm kring ögonen och ett bra serum som känns lätt på hyn. Ibland tycker jag om att använda ansiktsmask- och helst med fukt som inte torkar ut som tex mudmasks enligt mig. 
 
Smink då.. Det varierar hela tiden. Folk har sina favorit sminkprodukter men jag varierar ofta för jag tycker om att prova nytt smink. 
Men ett måste för mig är maskara, bryn och lite färg på kinderna. Jag har blivit helt besatt av rouge och använder en kräm rouge från clinique för tillfället. Det blir mycket mer naturligt och sjunker in finare i hyn än puderform. Ibland använder jag foundation, ibland puder, ibland contour och ibland concealer. Det varierar oftast! 
Maskara är det tråkigaste att lägga pengar på tycker jag.. Har heller ingen riktig favorit. Testat maskaror för 69kr till 350kr liksom.. Lypsyl är ett måste och läppglans är också en favorit nu på sommaren. Tröttnat på liquid lipsticks då de torkar ut läpparna mycket. Fint med lite glans och fukt. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like