~Elemis-Skincare Routine~
Jag har börjat med ny hudvårdrutin och rekomenderar att använda produkter från samma varumärke. Jag tycker personligen att man märker mer skillnad, än att använda flera olika produkter från olika varumärken. 
Såhär fin påse fick jag till. Jag köpte detta kit inne på Debenhams ( typ som Åhléns) i Oxford. De sålde ut det på rean. Surprise.. märks det att jag gillar hudvård eller?!
Alright, jag tycker vi dyker in i produkterna.
Detta fanns i kitet:
• Hydra-Boost Day-Cream
• Rehydrating Ginseng Toner
• Hydra- Boost Serum
• Pro- Radiance cream-cleanser
Nu mår hyn bra!! Aldrig provat detta märket förr. Trott att det var för mer mogen hy, men finns för alla hudtyper. 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
OXFORD- Saturday Trip
Idag ställde jag klockan och tog tåget in mot Oxford. Allt gick smidigt och det var lättare att hitta dit än jag trodde. Det regnade inte, men var rätt molnigt. Kan tänka mig att det är supermysigt att vara i Oxford på hösten bland alla färger. 
Jag gick förbi Oxford University Press. De hade många universitet i Oxford. Kändes som ett måste att fota något av de. Har dock ingen aning om vad som är känt med just detta universitet.
Här ligger Macdonald Randolph Hotel och det stod en butler vid ingången. 
Ashmolean Museum är ett Museum på Beaumont Street i Oxford. Det har anor från 1683 och är därmed världens äldsta universitetsmuseum. Jag var inte inne och tittade dock.
Ja, sådana här mackapärer finns ju lite överallt i England. Bra fotomaterial helt enkelt:-).
Mitt bland turisterna så försökte jag ta bild på den kända Martyrs Memorial (Tornet). 
Några fina och färgglada butiker..
Museum of the History of Science. 
Skulle tippa på att denna byggnaden är Bodleian Library. 
Byggnaden med det vita tornet är The Sheldonian Theatre. Sheldonian Theatre är en akademisk teaterbyggnad i Oxford, England, belägen vid Broad Street i stadens historiska centrum. Den var den kända barockarkitekten Christopher Wrens andra verk och uppfördes mellan 1664 och 1669. 
Bridge of Sighs.
Radcliffe Camera är en rund byggnad på Radcliffe Square i Oxford, England, ritad av arkitekten James Gibbs. Radcliffe Camera uppfördes 1737-1749 för att hysa Radcliffe Science Library, vilket flyttades till Oxford University Museum 1861.
Här ligger University Church of St Mary The Virgin.
Christ Church Meadow. (Inte helt hundra).
Hur vackert är inte detta? Jag tog en promenix genom den vackra parken.
University of Oxford Botanic Garden.
Jag fick betala £5 i entré för att besöka Oxford Botanic Garden. Jag tycker det är värt det. Speciellt när det börjar bli vår/sommar och om man tycker om växter/blommor/naturen. Finns café på baksidan och små båtar man kan hyra.
Åh, det ser så idylliskt ut..
Katedralen i Oxford är en katedral i Oxfords stift, ett stift grundat 1546, vilket inkluderar staden Oxford, England, och omgeende landskap så långt norrut som till Banbury.
På denna bänk satt jag och tog en kopp te Lemongrass & Ginger. Så mysigt och fridfullt att sitta där.
Någon typ av selfie typ.. 
Fokus på en vacker tulpan med några regndroppar. Så bra med en iPhone som kan ha bra fokus på detaljer.
Magdalen Bridge. Sååååå fint!
Fina rosa blommor..
Detta klocktorn påminner mig om det i min hemstad Newbury. 
Jag är så glad att jag gjorde detta på egen hand och tog mig fram via spontanitet. Jag gick dit jag kände för och hade ingen karta eller tanke på vad jag ville se/göra. Jag tog mig endast till ställena via fot. Shoppingen och alla byggnader ovanför låg nära varann, ca 15-20min från centralen. Åker gärna hit igen. Ibland är det mysigt att bara upptäcka saker på egen hand och vara lite spontan. Tack Oxford ❤️
Take care,
/ Love, A
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Några försök
Okej så ovan ser ni några gulliga bilder på Willow. Svårt att få en bra bild då hon är hundvalp och rör sig hela tiden:-). Den 21/5 blir hon ett halvår gammal.
Innan vi fick en bra bild så såg det ut såhär: Ja, hon äter som sagt allt. Men mitt hår får hon inte röra mer tack:-).
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Flowers make me happy ^^
Plockade dessa vackra blommor påväg hem med barnen från skolan. Blev en hel bukett och så fin färg. Det är säkert åldern som smyger fram, men jag blir alltid glad av att ha ett par färska blommor i hemmet. Detsamma gäller naturen, man uppskattar sånt ju äldre man blir.
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
90s Inspiration, pannkakor och sista veckan i April
Bonjour! Ovan ser ni en del av mitt rum atm. Peppande citat, min stora resväska där jag har mitt liv packat, nya ljusslingor, min fototavla och fina blommor jag plockade påvägen från barnens skola. 
Idag skulle jag göra pannkakor till middag och misslyckades totalt. Brukar ni lyckas med era pannkakor? Jag får aldrig en fin hel pannkaka.. så det fick bli fläskpannkaka i ugn (heter det så?). Matlagning är inte min starka sida om jag uttrycker mig så.
Julia Roberts i Notting Hill från 1999- inspo. Skinnjackan, baskern och vintage solglasögon är ju en trend nu.
FRIENDS!! Åh vad jag gillar den tv-showen. Tyvärr hann jag bara uppleva få månader av 90-talet och var aldrig ung då (vilket verkade vara rätt skoj). Alltså jag tittar alltid på ett Friends avsnitt när jag har tråkigt eller bara vill skratta. Phoebe och Ross är mina favorit karaktärer. Vilka är era favorit karaktärer från Friends?
Anyway.. Imorgon är det fredag (wihoo) och jobbar till 18 (6pm som vi säger här). Ska kanske träffa Rasmus då han fyllde 21 år i veckan och hann inte ses då. På lördag ska jag till Oxford. På söndag ska jag till Reading shopping center ( de har Primark där:-)) med min värdfamilj. Måndag+tisdag är jag ledig mitt sådär. Det blir så när värdmamman jobbar som sjuksköterska och jobbar helg ibland. Då tänkte jag gå på bio, åka till Cardiff och träffa en kompis. Låter mycket bra tycker jag:-)!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg