90s Inspiration, pannkakor och sista veckan i April
Bonjour! Ovan ser ni en del av mitt rum atm. Peppande citat, min stora resväska där jag har mitt liv packat, nya ljusslingor, min fototavla och fina blommor jag plockade påvägen från barnens skola. 
Idag skulle jag göra pannkakor till middag och misslyckades totalt. Brukar ni lyckas med era pannkakor? Jag får aldrig en fin hel pannkaka.. så det fick bli fläskpannkaka i ugn (heter det så?). Matlagning är inte min starka sida om jag uttrycker mig så.
Julia Roberts i Notting Hill från 1999- inspo. Skinnjackan, baskern och vintage solglasögon är ju en trend nu.
FRIENDS!! Åh vad jag gillar den tv-showen. Tyvärr hann jag bara uppleva få månader av 90-talet och var aldrig ung då (vilket verkade vara rätt skoj). Alltså jag tittar alltid på ett Friends avsnitt när jag har tråkigt eller bara vill skratta. Phoebe och Ross är mina favorit karaktärer. Vilka är era favorit karaktärer från Friends?
Anyway.. Imorgon är det fredag (wihoo) och jobbar till 18 (6pm som vi säger här). Ska kanske träffa Rasmus då han fyllde 21 år i veckan och hann inte ses då. På lördag ska jag till Oxford. På söndag ska jag till Reading shopping center ( de har Primark där:-)) med min värdfamilj. Måndag+tisdag är jag ledig mitt sådär. Det blir så när värdmamman jobbar som sjuksköterska och jobbar helg ibland. Då tänkte jag gå på bio, åka till Cardiff och träffa en kompis. Låter mycket bra tycker jag:-)!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Vintage sunnies
Diggar mina röda brillor så mycket. Köpt på Bershka för £9. Dagens planer blev inställda då vädret inte blev som jag tänkt och jag behöver ta tag i lite tråkiga saker så som fakturor, städning, planera veckan och andra smågrejer.
Nästa helg blir däremot skoj. Ska även försöka se " The guernsey literary and potato peel pie society" på bio. Den verkar vara en bra film som bygger på en bok. 
Take care,
/ Love, A
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Dagens
/ Solisar från Bershka / Tisha + kjol från New Look /
Imorgon bär det av mot antingen Oxford eller Cardiff.
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Lördagens shopping
Schampo, balsam, torrschampo, ansiktsrengöring, handsprit, solskydd (då jag bränt mig rejält i solen) och hundgodis till Willow.
£3 på H&MS rea. Tänkte att man kan ha den som sovtröja.
Grön härlig blus från New Look £5 på rean.
Tisha med något franskt tryck ( ser endast att det står Merci och resten ser jag ej.. haha) £5 på rean.
Jeanskjol (behövde egentligen ett par shorts men det var så jobbigt att prova kläder i 24 grader så en kjol blev bra). Från New Look £8 på rean.
På H&M köpte jag ett mobilskal för endast £1, ett par loafers (har inga sommarskor med mig) för £7, ett par hårklämmor (ej på rean) och ett par örhängen från Topshop för £2,5. 
Även på New Look fick jag med mig någon inredningsgrej man kan hänga upp foton på (£4) på rean. Inne på Wilko som är typ ett "Ica-Maxi" hittade jag en lampa och ett stort doftljus (ej på rean). Så lite saker till rummet som piffar till det. 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
27 grader
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg