MINA FAVORIT PLAGG
Denna snickarklänning köpt på New Look- en stor favorit och bekväm att arbeta i. Känns även lekfull vilket är en stor del av mitt jobb.
När jag vill vara lite finare så brukar jag ha denna toppen från New Look. Figursydd och perfekt om man vill gå ut på krogen.
Även här en snickarklänning från H&M. Dock inte lika använd som den blåa, men väldigt söt. Den här lyfter fram formerna mer, så gäller att man matchar den rätt.
Oj vad jag levt i denna tröjan i England.. Köpte den på mellandagsrean på H&M för £7 och är en bekväm favorit att arbeta i. Tror till och med Willow gjort några hål i tröjan..
Även denna- perfekt att arbeta i och en typisk vardagsklädsel. Köpte denna på Primark i Edinburgh för endast £3. VÄRT! 
En trogen favorit- eller ska vi säga "succé-blusen"? Alla har vi något plagg vi gjort succé i.. Jag känner mig alltid fin i denna blusen från Monki, köpt på rean i slutet av 2016. 
Mina bootcut kostymbyxor som är så bekväma och framhäver formerna. Köpta på New Look för ca 100kr.
Sist men inte minst, min kimono från Indiska. Även den köpt 2016 på rean. Märks det att jag tycker om att fynda på rean? Jag skulle beskriva min stil med mycket inslag av mönster, färger och svarta basic nyckelplagg. Även feminin, då jag föredrar klänning framför jeans alla dagar i veckan. Ett litet "mode-inlägg" helt enkelt.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like