Filmer som går på bio i höst
I höst kommer det så många bra filmer på bio. Här är de filmer som jag bara måste se. 
 
- A STAR IS BORN- handlar om en känd country sångare (Bradley Cooper) med alkohol missbruk som blir förälskad i en ung sångerska (Lady Gaga) och hjälper henne bli känd. Jag ser främst den här filmen för jag var ett stort fan av Lady Gaga förr och Bradley Cooper är definitivt en kändis- crush för mig. Hoppas filmen är bra. Den har premiär 4 Oktober i England.
 
- A SIMPLE FAVOR- handlar om Stephanie Ward som blir erbjuden en tjänst av hennes bästa vän Emily Nelson en dag för att hämta Emily's son efter skolan. Emily dyker aldrig upp för att hämta sin son från Stephanie. Efter dagar av sökande, sägs det att hon dött. Stephanie söker djupare i Emily's hemligheter för att finna sanningen. Blake Lively och Anna Kendrick är huvudrollerna i filmen och den har premiär 20 September i England.
 
- GOOSEBUMPS 2 Haunted Halloween + THE HOUSE WITH A CLOCK IN ITS WALLS, ska jag se med mina värdbarn. Perfekta filmer nu i höst nära Halloween. Jag älskar halloween och dess filmer. 14/9-11/10 har de premiär någongång i England. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like