Reading-Day
Jag jobbade igår (lördag) så idag kände jag för att ta bussen mot Reading. Tågen börjar fungera igen nästa helg. Faktum är- att det är billigare att ta tåg och tar inte lika lång tid som buss. Anyway, jag mötte upp en kompis idag. Carolin från Tyskland som jag var på utomhusbio med i fredags. Har nu 3 Au Pair kompisar från Tyskland, haha. Kommer tydligen väldigt bra överens med tyskar;-).
Vi gick till Primark och var där ett tag. Helt ärligt.. har nog tröttnat på det.. Långa köer till kassan, papperspåsar som jämt går sönder och egentligen är Primark inte så märkvärdigt. Jag hittade massor med saker jag ville ha, men samtidigt.. "behöver jag det här?" Så jag köpte endast underkläder (vilket är det tråkigaste som finns att inhandla). Willow har bitit sönder typ halva min garderob (valp-livet) och mycket har jag haft så längre. Primarks underkläder är faktiskt helt OK och billigt. 
Därefter gick vi till The Oracle shopping-centret. Jag kände däremot att jag inte orkade gå i butiker i nästan 30 graders värme- så vi köpte med Burger King mat som vi åt i parken där. Sen tog vi bussen hem till Newbury igen. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like