20 FEBRUARY 2018
Bonjour! ( ignorera tvätten i bakgrunden..) 
Då börjar denna tjejen i röd basker bli trött. Det har varit en lång dag idag känner jag. Barnen började skolan efter över en veckas långt lov. Nästa vecka åker ett av mina värdbarn till Wales med klassen och stannar där i några dagar.
Imorgon kommer golvläggare för sista gången (förhoppningsvis) då det snart börja lida mot sitt slut. Renoveringen är snart helt klar. Det är nästan samma längtan som när jag varit utan kaffe ( på egen vilja) i 5-7 veckor. Så förhoppningsvis kan jag redan i veckan börja flytta ner till mitt nyrenoverade rum som är betydligt ljusare än rummet jag har nu och jag behöver inte ha prinsesslampor längre;-). Ska verkligen se till och göra det fint där nere. Sitter redan nu och försöker klura ut om jag bara ska ha vitt eller om jag blandar in svart/grått/ljusrosa i rummet? Jag återkommer iallafall med bilder på min "room-makeover" när jag känner att allt är 100% klart. 
Imorgon ska jag träffa Sophie som är en tysk Au Pair. Vi ska ta en fika på Starbucks/Costa (motsvarighet till Espresso House i Sverige). Sen ska jag iväg på konsultation inför något jag verkligen velat göra i så många år. Återkommer.. I helgen ska jag träffa Jana från Tjeckien och Hilde från Amsterdam. Får se om vi går ut och festar i London eller vad vi gör. Ska bli roligt iallafall. 
Önskar er en fortsatt bra vecka!🍸🌸🌛
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like