DAY 3- EDINBURGH/GLASGOW
Vi gick upp tidigt för att hinna med tåget till Glasgow. När vi anlände i Glasgow strosade vi omkring och gick till det som såg intressant ut. Så vi planerade inget särskilt i förväg. Här gick vi in på något museum som vi tyckte såg intressant ut. 
Utanför stod denna statyn.. Intressant huvudbonad må jag säga.. 
Fantastiskt tak på byggnaden..
En hel del kultur och historia fick vi med oss på köpet.
How amazing?? Fick lite "Titanic-Feeling" om ni sett filmen. Taket på båten såg ungefär ut såhär. Där "first class- det vill säga Rose" höll till.
Vi gick vidare mot centrum där vi såg detta.
Selfie såklart.. jag älskar lejon. Sen jag såg Narnia har jag förälskat mig i lejon. Så fina djur.. Kändes mäktigt att gå förbi.
Vi gick vidare mot Glasgow Cathedral.
Såhär såg det ut utanför..
Vi gick vidare på bron som ni ser på bilden och vidare mot..
... dessa fantastiska statyerna.
Utsikten.... WOW... 10/10...
Vi fick för oss att klättra ännu högre upp och ta coola bilder.. ibland får man vara lite galen när man reser. Det är så man kommer ihåg resorna.
Selfie igen med katedralen i bakgrunden. Lyckades inte riktigt få till en sådan här bild i Paris, så fick bli en annan variant här i Skottland istället:-). 
Sen åkte vi tillbaks till Edinburgh med tåget och bestämde att vi skulle ut och festa ännu en kväll. Det var ju trots allt sista kvällen i Skottland. Vi gick till samma nattklubb och hade en så himla rolig natt. Så många roliga minnen jag fick med mig under den kvällen/natten. Fick så många komplimanger för min röda klänning också. Så jag kände mig så fin + att det var en av mina favorit kvällar ever!! Fnittriga o nöjda tjejer tog sedan taxi hem när nattklubben stängde. 
Söndagen var vi så trötta efter gårdens tjohej.. vi sov knappt 4 timmar innan vi skulle bege oss mot flygplatsen. Sen hela söndagen var en resdag i princip. Inte så mycket mer hände:-). Är så glad för att jag och R gjorde denna resan ihop. Kompisar är verkligen viktigt för att känna livsglädje. Man har alltid så roligt ihop <3
 
Btw; Sorry för sen uppdatering, jag blev sjuk efter resan och har legat i sängen sen dess när jag inte jobbat. Men ja, bättre sent än aldrig:-). Ha en fortsatt fin onsdags-kväll. Själv är jag omringad av halstabletter och näsdukar.. CIAO
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like