SKINCARE ROUTINE
HELT INLÄGG OM HUDVÅRD: 
Jag älskar verkligen hudvård. Det är roligare än smink alla dagar i veckan. Hyn säger mycket om hur vi mår på insidan. Jag har aldrig haft akne eller andra hudproblem vilket jag tackar mina gener för. Däremot ju tidigare man börjar ta hand om sin hy- desto bättre. Fransk hudvård ska vara den absoluta bästa. 
Dessa produkter använder jag för tillfället:-)
🌸 Bioderma Hydrabio H2O ( bästa toner ever). 
🌸 Collistar Magic Drops ( detta är en brun utan sol som jag endast använder när jag vill se lite tjusig och solkysst ut).
🌸 Avéne Thermal Spring Water ( detta är en facemist som är perfekt att använda när man inte orkar/hinner tvätta ansiktet eller spraya på sig en varm sommardag. Däremot tycker jag flaskan är klumpig. 
🌸 Embryolisse Lait-Créme Concentré är en allt i allo produkt. Primer, återfuktande kräm, ansiktsrengöring.. Hur gullig är inte förpackningen förresten? Fransk känsla!!
🌸 La Roche-Posay Toleriane Ultra Contour Yeux ( är en ögonkräm som reducerar mörka ringar under ögonen vilket jag får under vinterhalvåret och som lugnar ner.
🌸 Clinique take the day off balm, är en ansiktsrengöring. Det är nästan som kokosolja i konsistensen. Väldigt behaglig och tar bort sminket skonsamt. Den är även doftfri så den irriterar inte hyn. Dock kostar denna burk en slant, men burken håller väldigt länge.
 
För övrigt så varierar jag sheet-masks/mud masks då o då, samt använder kokosolja. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like