Wednesday
Bonjour! Idag var jag ledig vilket jag utnyttjade. Jag tog en lång och behövlig sovmorgon. Sen kom golvläggarna och mitt rum är äntligen klart. Känns så skönt verkligen!! Börjar flytta ner i det nya rummet i helgen, då min stora säng behöver monteras ner osv. Vid lunch mötte jag upp Sophie från Tyskland. Vi tog en fika på ett café och pratade i säkert 1,5 timme och sen tog vi foton i en fotoautomat vilket känns så retro och roligt. Vi ska ses igen på lördag några tjejer och dra ut på fest. Yay!
Eftersom jag lagt mina pengar på mat och resor de senaste veckorna, så kände jag att jag ville shoppa lite. Vi köpte varsin "party-outfit" på New Look inför lördagen. New Look är för övrigt min favorit butik i UK. De har så billiga kläder och riktigt bra kvalité. Slår faktiskt H&M. Eftersom min sminkväska försvann på Gatwick flygplats så var jag tvungen och handla nytt smink. Gillar inte o lägga pengar på smink.. Som tur är så fanns Superdrug och det är ju billigt där. Fick med mig 3-pack strumpbyxor (behövs alltid), lösnaglar inför lördagens party, kokosolja ( som jag tar bort smink med/hårinpackning- mer skonsamt helt enkelt) och en ny sminkväska såklart eftersom även den försvann på Gatwick. 
I sminkväg blev det en ny sminkborste och makeup setting spray från Makeup Revolution, en highlighter/blush från ELF (som inte testar på djur + super billigt), ett highlighter stick från Barry M och ett contour stick från Collection som även blivit mitt favorit sminkmärke i UK. Riktigt bra priser. Min favorit concealer från Collection kostar liksom 3-4 pund. Så jag lägger verkligen inte så mycket pengar på smink längre som jag gjorde för ett år sen. Finns så många bra budget-märken.
Till sist fyndade jag en randig tröja ( perfekt o jobba i) och en snickarklänning på New Look för billig slant. Älskar att snickarbyxor är en trend igen. Jag och min syster hade jättemycket sånt när vi var små. Även denna är bekväm och jobba i.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like