2018
Gott nytt år på er och låt 2018 bli ett bra år. Jag hade ett bra år då höjdpunkten var att jag flyttade till England. Jag känner mig så modig och känslan av att uppfylla sin dröm är fantastisk. Jag besökte Budapest i början av året och älskade staden, spenderade en hel-dag i Danmark på tivoli/Nyhavn/Ströget, tog tåget till Estocolmo med min syster och spenderade några dagar i huvudstaden, varit i min stuga, bott 2 nätter på hotell i Göteborg, fått tandställning som äntligen blev av, praktiserade på en förskola en månad, har övningskört massor och uppnått mål inom det ( kört på Ölandsbron och 3 timmar bil i sträck från Småland-Skåne). Så det har varit ett bra år. 
De senaste dagarna har vi haft gäster varje dag i princip. Tog en PW på 7km till detta fina torn som ni ser på bilden, varit i London, åkt skridskor, köpt ett par converse skor för endast £32 vilket jag tyckte var ett KAP. Varit på mellandagsrea med barnen och haft kvalitetstid med ett av värdbarnen. Supermysigt!! 
Som tack för denna månaden, fick familjen detta av mig. De har verkligen varit en trygghet för mig och varit så otroligt omtänksama och stöttande. Helt galet att det redan gått en månad sen jag packade resväskan nervöst från Sverige. Jag trivs så bra i UK, jag trivs hos familjen, här vill jag bo. Jag saknar min familj hemma i Sverige enormt, men jag vet att de alltid finns där för mig. Helt ärligt, tror jag nog inte ens att jag vill flytta tillbaks till Sverige. Jag trivs så bra i UK.. Finns mer att upptäcka här. Jag kan inte se mig i framtiden bo i Sverige. Jag ser att jag flyttar till olika städer runt om i världen och skapar ett hem. Jag älskar att resa..
Köpte denna lilla filur inne på W.H Smith som har böcker och andra grejer på mellandagsrean. Pengarna gick till "Save the children" så det var en självklarhet. Sen har jag inget gosedjur/maskot jag tog med mig från Sverige. Så denna nalle får bli ett minne från min flytt till UK.
 
// Love, A
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like