London Day
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Dagarna i Newbury
Såhär såg vår helg ut när vi var i Newbury. Vi fick lite sol under fredagen men annars har det regnar mestadels. Tror det behövdes faktiskt. Lite mysigt ändå. Vi har myst med alla djuren hemma, badat i poolen, rastat och lekt med Willow, jag har varit visat mamma omkring i Newbury. Även bio och resturang hann vi med. I söndags såg vi Mamma Mia 2- Here We go again på bio efter vi ätit middag på Côte Brasserie. Alltså den var så himla bra!! De fick med allt jag gillar i en film..
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Härlig tisdag!
Ett av marsvinen börjar bli gammal och vi tror tyvärr att den inte har lång tid kvar.. Det tråkiga med djur :-(
Lek med Willow.. hon är besatt av den där blåa bollen.. Har man börjat kasta iväg bollen, så blir det svårt att bli av med den.
Min lilla W.. Hon förgyller mina dagar trots att hon är galen ibland "mental" som barnen säger.. haha.. Att alltid komma hem till en glad hund i dörröppningen.. Vare sig man varit borta i 10min eller några timmar. 
Svårt att ta bild med en livlig hundvalp. Men några bilder lyckades jag få av denna lilla krabat. Hon har nu somnat bredvid mig. 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Värmebölja genom Storbritannien
Hittade detta på marken och trodde först det var höstlöv.
Påväg för att fixa några ärenden på stan. Kilklack är kanske ingen hit att stressa i.. haha. Alltid något med skorna.
Låg och solade här ett tag.
Haha snygg vinkel.. Som vanligt spelade de Jazz musik i parken ( live orkester). 
 
Barnen har ju sommarlov och då får man passa på och utnyttja varje minut. Ingen Playstation/TV förrän deras föräldrar kommit hem, vilket Eric tycker är lite jobbigt då det är hans "beroende" skulle jag väl utrycka det. Finns ju massor att göra nu när det är fint väder. Idag har vi badat i poolen flera gånger, spelat Monopoly, gick till parken och mumsade på massa gottis. Efter vi spelat fotboll någon timme så hämtade vi Ella och hennes kompis Bella från sommarskolan. Det var hela 31 grader varmt idag!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
SUNDAY
Söndag och jag är på gott humör. Har två arbetsdagar kvar innan jag får lite ledigt. Ska bli underbart att åka mot den Engelska kusten och njuta. Hoppas det blir fint väder så jag kan bada. Det blir Brighton och Hastings. Tror det är riktiga "sommar-ställen". JAG LÄNGTAR!!❤️
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg