FRIDAY!!
Halloj! Idag får mina värdbarn äntligen sommarlov. Som både barnen och jag väntat länge på. Visst, jag kommer ha barnen ännu fler timmar i sommar än jag brukar. Men skönt på ett sätt att bara vara hemma och se vad vi kan hitta på. Annars är det ju hämta/lämna, barnen går på aktiviteter så det brukar vara full rulle på vardagarna. 
 
Jag hämtar bara Eric idag då han slutar tidigare i skolan. Vi ska sedan gå till en utomhus pool i närheten och bada. Ska bli jätteskoj! Jag blir verkligen så glad i själen av att umgås med barnen när de uppskattar mig. Det blir en del playstation/tv vilket gör att vi inte kan leka på samma sätt. Men när vi badar i poolen, bakar tillsammans, leker i trädgården eller har picknik i parken- det är underbart. Så givande att få jobba med barn och vara en del av deras uppväxt som en positiv vuxen. 
 
På kvällen blir det nog att dra till en pub med en vän som snart lämnar England och åker tillbaks till hans hemland.. Det blir ju så. Au Pairer kommer och går. Många anländer i September när skolan drar igång. I helgen måste jag spara pengar för nästa vecka kommer mamma på besök. Yay! Räknar ner dagarna 🌸💗 Take care of each other!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like