SUMMER SALE
Broderat är lite av en trend just nu. Från NewLook.
Det gäller även dessa trä knappar på kjolar, klänningar, toppar och byxor.. Man ser det nästan i varje butik. En simpel vit blus är ju ett måste i garderoben. Från NewLook.
Även en svart simpel blus. Denna hittade jag på rean i Birmingham inne på Forever21. Alltså de har så mycket fina kläder där. Hade kunnat köpa ännu mer, tur jag har en gräns på min shopping-budget ;-). 
En lite mer uppklädd topp.. Diggar rött väldigt mycket. Sen var det behagligt tyg, v-ringat och volangärmar som jag gillar. Denna från NewLook likaså.
På Forever21 hittade jag denna strandklänning hängandes. Den var dock inte på rean. Men jag går mest bara runt i klänningar på sommaren och hade ingen maxiklänning med mig. Väldigt söt, luftig och snitt i kjolen så benen kan luftas. Den här följer definitivt med till Brighton och Hastings om några veckor.
£4 på H&M. Sådana här toppar är så söta och perfekta i sommar med en kjol.
Ett lite mer "höstligt" plagg men kan vara snyggt på många sätt. Knyta runt midjan och ha en svart/vit topp. Även denna från Forever21.
Denna från NewLook för £3. Älskar sommar-rea!! När jag var i Birmingham bar jag denna topp till en kjol och fick en del komplimanger. :-) 
För endast ca 7 svenska kronor fick jag denna på Secondhand. Känns väldigt antik och simpel att ha smycken i.
Och slutligen så hittade jag den perfekta kaffe koppen. NewLook gör väldigt bra inredning måste jag säga. De har liksom det mesta i min smak där. Den hittades för £2. 
 
Jag vet att en del av mina bloggläsare gillar sådana här inlägg då jag visar upp shopping och annat. Blir ju mest "idag har jag gjort det här" och uppdaterar kring alla ställen jag besökt i England. Så jag blandar lite helt enkelt :-).
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like