TISDAGEN DEN 3/7
 
~BONJOUR!~
Glömde uppdatera igår och fota lite från dagen. Jag tog med Ella och hennes kompis Bella till deras nya skola ( de börjar högstadiet i September). Efter de slutat skolan så gick vi tillsammans till McDonalds och mötte upp Bellas mamma, Eric och Bellas lillasyster. Vi åt mat där och gick sen till lekparken där barnen fick leka av sig. Efteråt badade vi länge i barnens nya pool i trädgården. Det var faktiskt så skönt efter en dag på 30 grader. Underbar dag igår med barnen- sånt uppskattas i mitt jobb. 
 
Nu de kommande veckorna kommer jag bara jobba 3 dagar/vecka, då jag kommer jobba en hel del i sommar. Idag på min lediga dag har jag mest bara tagit det lugnt. Sovmorgon och picknik i parken är en rutin nu på mina lediga dagar. Underbart! På torsdag är jag ledig igen och då tänkte jag ta tåget mot Birmingham. Det känns som en väldigt modern stad i England med coola byggnader. Uppdaterar givetvis då. 
 
PS; Hade mina läsare uppskattat om jag skrev inläggen på engelska istället? Eller ska jag hålla mig till Svenskan? Jag glömmer faktiskt roligt nog en del svenska ord då jag har vant mig vid engelskan. Just let me know!;-) Och ja.. sorry jag blandar både lite franska, svenska och engelska i detta inlägg. Franska har vuxit mer i mina ögon och jag vill gärna lära mig mer av språket. 
~AU REVOIR~
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like