BOURNEMOUTH- DORSET
Idag begav jag mig ut på utflykt. Jag brukar göra det när jag har en day-off. Alltid byte i Reading vart man än ska;-).
Läste denna omtalade bok som jag köpte på secondhand igår. Älskade filmen men tänkte ge boken ett försök. Läser bara engelska romaner för tillfället. Försöker intala mig själv att jag snart är expert på engelska;-).
Obligatoriska "titta ut genom fönstret" bild. 
Efter ca 2 Tim var jag framme i Bournemouth. 
Vädret var jätte härligt och perfekt stranddag.
Här är vägen ner till stranden. Tog 30min från tågstationen till stranden. Vill ni spara cash och tjäna på motion- så rekommenderar jag er att ta en rask promenix. Det går central bussar från stationen till stranden. Om ni tar en promenix- se till att ha en karta bara. Jag tyckte dock att man knappt behövde en karta. Man passerade bara 3 rondeller och sen var det bara rakt fram i princip.
Kändes nästan lite som om man var utomlands.
HUR FINT?! 
En riktig turistort på sommaren. 
Ja det var ganska mycket folk fastän det var tisdag. Jag hade ingen handduk/filt med mig, så jag tog min kimono och la mig på. Låg och solade kanske 2 timmar drygt. 
Detta var en annorlunda utflykt jämfört med de utflykter jag brukar göra. Jag brukar ta en dagstripp till en stad och uppleva kultur/shoppa osv. Detta blev en chill dag med strandhäng och inte mycket på schemat. Känner mig utvilad inför några arbetsdagar. Take care!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Häng i parken
Jag mötte upp en kompis idag och satt någon timme i parken. Alla vill liksom bara vara ute när det är så fint väder. Jag solade till och med i bikini för det var så varmt. Underbart! I veckan ska det bli nästan 30 grader varmt.. Jag ska till Bournemouth i Dorset på tisdag då jag har en day-off. Passar bra när det ska bli så fint väder att vara på stranden då. Däremot ligger alla stränder långt ifrån där jag bor så tar 1,5-2 H att ta sig till stranden. 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Faux Freckles
Jag är ju halvt utbildad makeup stylist men hoppade av linjen på gymnasiet. Jag har fortfarande kvar intresset av att skapa och experimentera med smink. Jag skulle väl säga att under det senaste året, har jag blivit mer intresserad av hudvård. 
 
Anyway, en trend som är inne just nu inom smink är faux freckles. Jag har inga fräknar men kan få lite på näsan på sommaren. Det ser bara så fräscht ut. Jag kan tycka att det är fint på lagom nivå. Här la jag kanske på lite väl tjocka fräknar. Så om man minskar med en annan sminkborste får man ett naturligare resultat. 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Sommar- Shopping
Många butiker har sommar-rea just nu och jag hittade inte så mycket, men litegrann.
2 färgklickar till tishor- vem gillar inte färg liksom? 
Den röda är från TK MAXX (märke?) och kostade £8 ( dock ej på rea. Den rosa är från Topshop med något Elvis Presley tema/kollektion som blev min för £15 på rean. 
Denna klänningen har jag kikat på innan men tyckt den varit dyr. Nu såldes den ut på rean så jag passade på. Behövde en sommarklänning och jag gillar den. Simpel men ändå lite chic. Till sist en solhatt från Jones New York. Den blev min för £13 (ej på rean).
Gårdagens lilla shopping.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
SOLEN GÖR MIG GLAD
Tog en 15 km lång promenad på kvällen igår. Det var underbart väder och plötsligt hann jag gå 15 km. Man ville bara vara ute hela dagen. Efter skolan igår hämtade jag bara Ella och vi gick till stan. Vi gick till Costa och köpte varsin iskaffe/smoothie och sen ville hon gå in i leksaksbutiken. Hade en bra dag igår helt enkelt :-)
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg