BOURNEMOUTH- DORSET
Idag begav jag mig ut på utflykt. Jag brukar göra det när jag har en day-off. Alltid byte i Reading vart man än ska;-).
Läste denna omtalade bok som jag köpte på secondhand igår. Älskade filmen men tänkte ge boken ett försök. Läser bara engelska romaner för tillfället. Försöker intala mig själv att jag snart är expert på engelska;-).
Obligatoriska "titta ut genom fönstret" bild. 
Efter ca 2 Tim var jag framme i Bournemouth. 
Vädret var jätte härligt och perfekt stranddag.
Här är vägen ner till stranden. Tog 30min från tågstationen till stranden. Vill ni spara cash och tjäna på motion- så rekommenderar jag er att ta en rask promenix. Det går central bussar från stationen till stranden. Om ni tar en promenix- se till att ha en karta bara. Jag tyckte dock att man knappt behövde en karta. Man passerade bara 3 rondeller och sen var det bara rakt fram i princip.
Kändes nästan lite som om man var utomlands.
HUR FINT?! 
En riktig turistort på sommaren. 
Ja det var ganska mycket folk fastän det var tisdag. Jag hade ingen handduk/filt med mig, så jag tog min kimono och la mig på. Låg och solade kanske 2 timmar drygt. 
Detta var en annorlunda utflykt jämfört med de utflykter jag brukar göra. Jag brukar ta en dagstripp till en stad och uppleva kultur/shoppa osv. Detta blev en chill dag med strandhäng och inte mycket på schemat. Känner mig utvilad inför några arbetsdagar. Take care!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like