Jobb-Helg!
God fredag pĂ„ er allihopa! 💗
Efter jag lÀmnar barnen till skolan pÄ fredagar sÄ har jag en liten tradition eller rutin kanske. Jag gÄr alltid till Waitrose ( grocery store) och köper nybakat bröd. Jag vet inte, men det Àr bara sÄ mysigt att strosa runt i en matbutik ibland.. Kanske lustigt, dÄ de flesta vuxna ogillar att handla mat. Men att lyssna pÄ engelskan, dofta pÄ nybakat bröd och se om det finns extrapris pÄ en fin blombukett- det gillar jag.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
DÀremot nÀr jag var pÄvÀg hem sÄ gick mina skor sönder.. Jag mÄste ÀndÄ sÀga att jag Àr ganska klumpig av mig ibland. SÄ jag fick gÄ barfota frÄn Waitrose- hem ( tar ca 20min). Som tur var trampade jag ej i glas, men jag brÀnde mig pÄ brÀnnÀsslor ( as always..). VÀgen till barnens skola har massvis med brÀnnÀsslor i parken och tyvÀrr ser man inte alltid vart de gömmer sig. Vet inte hur mÄnga blÄsor jag har pÄ hÀnderna frÄn alla brÀnnÀsslor.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Min vÀrdfamiljs stÀderska har slutat och jag ska mata marsvinen lite och rasta Willow. IkvÀll jobbar jag extra och barnens farmor och farfar kommer hit. Hektisk kvÀll ikvÀll dÄ jag ska hÀmta/lÀmna ett av vÀrdbarnen till judon ocksÄ. Jag jobbar fram till 21-22 tiden idag. FÄr se vad helgen har att bjuda pÄ och jag kanske behöver hoppa in lite extra pÄ söndag ocksÄ. 
Ni fĂ„r ha en fin helg ! 🌾
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like