New in- Beauty
(null)
När jag var och handlade mat på Waitrose idag, så slank detta ner i varukorgen. Det var ju trots allt på rean;-). En superhärlig duschkräm (hela 500ml) och hur söt är inte förpackningen och texten? Sen blev det en ansiktsmask ( jag är besatt av ansiktsmasker) med naturliga ingredienser och cruelty free. Bättre att köpa en tub så det håller ett tag. 
(null)
Ibland när man handlar ett magasin- har man turen att få lyxiga små rese förpackningar av en härlig produkt. För några veckor sen fick jag en handkräm från Neal's Yard med doft av citrus frukt. En sådan kräm kostar £10/förpackning och denna fick jag i princip gratis eller för £4 med magasinet. Hur bra?! 
(null)
Har även fått en mini maskara från Benefit ( deras senaste nyhet). Det är ett smart sätt att testa sig fram om man gillar det, innan man köper full size produkt. Man fick även något prov av schampo inuti tidningen när de gör reklam för ett varumärke. Senaste tidningen jag köpte, kom det med en ansiktskräm från REN Skincare. Hur bra?! Även den Cruelty Free. Blir glad av tanken att fler varumärken inom skönhet/smink satsar mer på veganskt innehåll och så slipper djuren lida. 
(null)
En tråkigare grej att införskaffa- inget mindre än vitaminer.. Jag har varit ganska trött under vårterminen och känt att jag kanske saknat ett ämne i kroppen. Ibland får man ju inte i sig tillräckligt med näring i kosten, eller av solen. Så det fick bli multivitaminer och Kalsium + D vitamin. C vitamin har jag tagit sen 3 månader tillbaks. Varför inte boosta kroppen?! Nu känner jag mig som en vettig vuxen kvinna som lyssnar på sin kropp och mående. 
(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like