I'm going to..
.. BATH! Det är inget typiskt turistställe, och jag tycker om att utforska olika ställen i England där det inte kryllar av turister överallt. Ser ni hur fint det är?! Svea (som är Au Pair från Tyskland) hämtar upp mig med bilen imorgon bitti. Så det tar ca 1 H med bil och detta blir en dagsutflykt. Det ska inte regna, men bli lite molnigt. Ska iallafall bli mysigt med en roadtrip, tjejmys och upptäcka en ny stad. De har många vackra trädgårdar/parker och museum/kloster/kultur osv. Jag sparar pengar ( tråkigt men ibland nödvändigt) så har därför inte kunnat göra så mycket på de senaste helgerna. Men nu tar Svea bilen och jag behöver endast betala för mat i princip. Super ju! Återkommer med bilder..
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
BLIR EN SOLIG OCH VÅRIG VECKA I UK:-)
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
My Au Pair room
Det är mycket finare " in real life" och många hörn/detaljer gick inte att få med på bild. Mycket vitt tema som sagt. Utöver den perfekta garderoben med inbyggda speglar, en stor säng (som är så skön), så finns även en matta, resväskor, en tv bänk + tv, ett inbyggt skåp, ett stort fönster och en stor byrå. Jag trivs så bra i detta rummet!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
THIS IS YOUR MOMENT. OWN IT.
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
FRIDAY 30/3
Godkväll på er! Det har regnat hela dagen och jag tycker det är rätt mysigt faktiskt. Jag var en runda på stan och köpte blommor, men fick gå hem rätt fort då mina sneakers var dyngsura. När jag kom hem åt vi indiskt, lekte med Willow och nu lyssnar jag på Jazz. Kan förresten tipsa om "Omgiven av idioter" av Thomas Erikson. Det är andra gången jag lyssnar på podcasten då han gästade "Framgångspodden". Tycker det var ett intressant avsnitt. Perfekt att lyssna på om man städar, sitter på tåget osv. 
Min frukost numera består utav fruktyoghurt med Granola och honung, en banan, en varm kopp med vatten + citronklyftor inklusive en kopp kaffe. Mums! Läser även en del engelska böcker så jag lär mig mer och mer engelska. Just denna boken heter Bodies And Souls- A down-to-earth guide for the human experience. 
Några coola byxor jag provade på H&M häromdagen. Jag var tveksam om det blev för mycket "clowneffekt" så jag frågade min syster om råd. I och för sig så gillar hon inte min klädsmak i 85% av fallen. Men jag tyckte nog att byxorna var nog inget för mig. 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg