FRIDAY 30/3
Godkväll på er! Det har regnat hela dagen och jag tycker det är rätt mysigt faktiskt. Jag var en runda på stan och köpte blommor, men fick gå hem rätt fort då mina sneakers var dyngsura. När jag kom hem åt vi indiskt, lekte med Willow och nu lyssnar jag på Jazz. Kan förresten tipsa om "Omgiven av idioter" av Thomas Erikson. Det är andra gången jag lyssnar på podcasten då han gästade "Framgångspodden". Tycker det var ett intressant avsnitt. Perfekt att lyssna på om man städar, sitter på tåget osv. 
Min frukost numera består utav fruktyoghurt med Granola och honung, en banan, en varm kopp med vatten + citronklyftor inklusive en kopp kaffe. Mums! Läser även en del engelska böcker så jag lär mig mer och mer engelska. Just denna boken heter Bodies And Souls- A down-to-earth guide for the human experience. 
Några coola byxor jag provade på H&M häromdagen. Jag var tveksam om det blev för mycket "clowneffekt" så jag frågade min syster om råd. I och för sig så gillar hon inte min klädsmak i 85% av fallen. Men jag tyckte nog att byxorna var nog inget för mig. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like