ST. PATRICK'S DAY
HAPPY ST. PATRICK'S DAY FOLKS! Planen var att åka in mot London och gå på deras festival som givetvis var med temat ovanför. Vi har dessvärre fått snöstorm som håller i sig till början av nästa vecka. Så inte så roligt när man ser härliga vårbilder i London från denna dag, när det snöar liksom. Så jag hoppade faktiskt över det. Egentligen är det väl mest Irland som firar det. 
I torsdags hade vi 15 grader och jag mötte upp Sophie från Tyskland i stan och hade det mysigt. Vi tog varsin smoothie och laddade på med energi innan jag skulle iväg på konsultation. Så skönt att kunna gå utan jacka btw!
En liten sötnos som fått jordnötssmör på nosen;-)! Visst har Willow blivit stor?! Älskade hund.. Sluta väx så fort:-)!
Igår (fredags) gick jag ut med Willow på en promenix. Hon hälsade glatt på en liten bebis i barnvagn + föräldrarna ( men föräldrarna var givetvis inte lika intressanta). Bebisen blev så glad av att se Willow och Willow verkar ha respekt för småbarn. Hon vill hälsa på allt och alla. Honor är tydligen mer nyfikna än hanar och Willow är ju verkligen en nyfiken liten tjej. 
Efter jag hämtade barnen i skolan igår så gick vi och köpte varsin glass, och sen testade jag några brittiska kakor som barnen tipsade om. Idag var det snö så jag och ett av mina värdbarn begav oss in mot stan för mys. Vi köpte vattenflaska och slime till mitt värdbarn, ljus + tändare till mig. Sen gick vi hem och tog varsin kopp te, croissant med nutella, mös med Willow och såg på någon Netflix serie ihop. Nu ligger jag i sängen och läser en bok ( har börjat läsa helt engelska romaner nu på senaste, med tända ljus över rummet. Mys! Vi ska även boka biobiljetter imorgon till The Greatest Showman. Det blir jag och barnen som ska gå och se den. Perfekt bioväder också, ha en fortsatt fin helg:-)!  
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like