Tatuering snack
Åh, ibland är helger guldvärda.. Sovmorgon, man har inget schema att följa och kan välja antingen utgång eller hemmakväll. Jag måste spara mina pengar till Irland, flygbiljetter, St Patricks day 17/3 och eventuellt tatuering. Känns som jag skjutit upp på tatuering så länge nu. Jag var på en konsultation precis efter jag fyllde 18 år, men var osäker om ett stort lejon på armen skulle ångras. Glad jag tog beslutet att inte tatuera in det. Viktigt att tänka igenom det noga, för det ska finnas på din kropp där hela livet.
Dessa symboler är så otroligt fina. Jag är intresserad av att tatuera in tecknet "embrace life" eller "listen within".
Ett enkelt litet hjärta som står för kärlek såklart. Dels är det fint och simpelt, så inget jag kommer ångra i efterhand.
En duva som står för att sprida ut sina vingar, flyga vart du vill. Duvan står även för min saknade mormor.
Det jag vet är att tatueringen inte ska vara större än 2cm och jag vill ha den vid ankeln/undersidan av armen. Den ska liksom inte synas så mycket, men samtidigt får den inte sitta i nacken så jag inte kan se den. Svårt beslut:-) Jag anser att det finns farligare saker att göra och har jag gått och tänkt på detta i flera år, så betyder det att jag verkligen vill göra det. Jag kommer ångra mig annars att jag inte gjorde det. Man kan ju heller aldrig veta i förväg hur det kommer kännas om man inte provat på det. Eller hur? Så mamma och pappa, var inte oroliga att jag tatuerar in en hel sleeve eller hela kroppen full med tatueringar.. haha. Endast en liten:-)
Moa

Åh så fina! Är också i tankarna på att skaffa en till tatuering, jätte fin inspiration! Kram

Svar: Ja verkligen!! Gör det!! Tusen tack!🌸☺️Kram
waytogo.itgirls.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like