Svensk sommar🇸🇪⚓️💛
Vilken fantastisk dag! Vädret var på topp, en dag på stranden (dessvärre inget dopp för mig eftersom jag är badkruka), glass i hamnen och övningskört. Så vackra stränder vi har i Sverige.. Sånt här har jag saknat! Underbart och ska verkligen njuta dessa dagar.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
WINDSOR
När jag kom fram med tåget till Windsor and Eton Central Station så möttes jag av detta. Så klart:-) Meghan and Harry överallt..
Utsikt från stationen..
Ännu mer souvenirer.. 
Det var så varmt och massor med människor så det var sisådär. Verkar som det samlas mycket turister både när det kungliga bröllopet höll hus och nu efteråt.
De hade pyntat hela shoppinggatan med den engelska flaggan överallt :-).
Färgglada hus :-)
Tydligen en känd staty som alla turister tog kort på..
Jag gick vidare mot " Boat House" där massor med svanar simmade omkring i sjön.
Man kunde hyra trampbåt och även åka en kanalbåt genom floden. 
Såklart kan man inte resa på tom mage så jag köpte med en smoothie och mat från McDonalds. Mumsigt att sitta och knapra på medan man hade en fin utsikt. Såklart fick jag gå runt och släpa på min normalt överpackade resväska. ( Turist 110%)
En liten selfie.. Här står jag på Windsor Bridge.
Vackra blommor.. Hortensia är en av mina favorit blommor.
Häst och vagn :-) Så fint!
Här är den kända " The Long Walk" där Harry och Meghan åkte med häst och vagn efter de gift sig. Folk hade picknick här och det kryllade med folk. Windsor Great Park är en park i Storbritannien. Den ligger i grevskapet Royal Borough of Windsor and Maidenhead och riksdelen England, i den södra delen av landet, 30 km väster om huvudstaden London. Windsor Great Park ligger 28 meter över havet. 
Slottet :-)
De hade en egen restaurang/pub med namn The Prince Harry:-). 
De hade gjort en stor tavla på stationen gjort av pärlor på kungaparet. 
Bye bye Windsor.. Mycket bättre än förväntat! 
Såhär såg den lilla stationen ut med endast 1 Platform. Det gick bara ett tåg till/från Slough så alla måste byta. Det tog ca 5min att ta sig dit. Smidigt! 
Jag avslutar med en bild på det klassiska " Mind The Gap".. mycket viktigt.. 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Mina secondhandfynd
Jag fick med mig 4 böcker och en stråväska som är perfekt för stranden i sommar. Köptes på secondhand i Surrey.
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Milton Keynes
Vid 11-tiden idag åkte jag till Milton Keynes. Mitt värdbarn hade gymnastik-tävling i Milton Keynes idag och jag hängde med då jag ville besöka det kända centre: MK. Toaletterna var helt flawless.. som ni ser lite på första bilden. Marmor och väldigt fräscht och rymligt.
Efter jag handlat studentpresent till min syster så satte jag mig ner i en solstol i deras konstgjorda park. Varje säsong ordnar de upp något tema. 
Så fina solstolar.. Där satt jag och solade någon timme. Jag köpte även med mig Churros och knaprade på. Köpcentret kändes väldigt stort och svårt och hitta. Roligt att ha satt min fot här, men vet däremot inte om det var något speciellt om jag ska vara helt ärlig. Hade nog högre förväntningar faktiskt.
Well, jag fick studentpresent inhandlad samt lite smågrejer som jag ska ha med mig imorgon till flygplatsen. Ikväll ska det tydligen åska också. Bra avslut på denna veckan då jag besökt både Bristol, Inkpen, Hungerford, Surrey och Milton Keynes.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Surrey- Guildford
Haft en supermysig lördag och tog vara på den. Sovmorgon, för att sedan ta tåget mot Guildford som ligger i Surrey. Min favoritfilm The Holiday spelades in där i trakterna. Puben som de besökte i filmen ligger i Shere, och man kunde inte ta sig med tåget dit (möjligtvis buss/bil) men det kan jag göra nästa gång. Huset i filmen är tyvärr fejk- men andra scener i filmerna finns. Mina tankar och upplevelse om Guildford var suverän. Lätt att ta sig dit, gick relativt snabbt. Väldigt mysig stad som jag kan tänka mig och bo i. Charmiga pubar, mysig shoppinggata och en hel del sevärdheter. Helt lagom i min smak. Jag var inne på en Secondhand butik och fyndade flera böcker för £1/styck. Pengarna gick till barncancerfonden vilket jag tycker är viktigt. Imorgon bär det av mot Milton Keynes. 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg