TUESDAY 8th of May
Goddag! Igår var Bank Holiday i England ( röd dag) så det har varit långhelg och alla har njutit av värmen vi haft. I söndags hade vi hela 28 grader varmt. Anyway, min förmiddag har varit så mysig. Ville bara dela med mig av det helt enkelt. Jag fixade köttfärssås o spaghetti till middagen ikväll och bakade chokladbollar till barnens pudding (efterrätt/snacks). Man har ofta pudding i England till barnen efter skolan/efter middagen.
 
Efter jag gjort det gjorde jag ett nytt recept till lunch. Jag blandade ihop zucchini i ugn, fetaost och honungsmelon. Det var så gott och känns väldigt fräscht som lunch till sommaren. Nyttigt också! Har sådan craving på passionsfrukt, ananas, sötpotatis och zucchini just nu. Det är ju bra- alltihop är nyttigt och veganskt;-)).
 
Därefter tog jag en promenix och lekte med Willow i trädgården. Marsvinen får vara ute nu när det är varmt, det gillar inte Willow dock.. Katterna är också ute. Alla djur är ute nu när vädret är som bäst. Jag hoppas Jesy ( en av katterna) och Willow kommer bra överens inom kort. Inte lätt att vara katt och hund.
 
Ska alldeles strax hämta barnen på skolan. Hoppas de gillar mina chokladbollar jag gjort till barnen innan de ska iväg på sina aktiviteter ( fotboll/judo/gymnastik/gitarrlektion). Ha en fortsatt fin tisdag:-)! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like