Portsmouth with the ladies
Tidigt en lördags morgon drog dessa tjejer iväg på en spontan trip. Vi skulle egentligen till Cambridge men först gick bilen i sönder vi skulle åkt med och sen var det för varmt för att åka bil i 6 timmar sammanlagt fram o tillbaks. Så vi bestämde oss spontant för att åka till Portsmouth. Låten "These Days- Rudimental feat. Jess Glynne, Macklemore & Dan Caplen" kommer påminna mig om denna lilla trip vi gjorde. Vi lyssnade på den låten mycket under den dagen.
Något torn där Emirates (flygbolag) hade någonting. Vet däremot inte vad. Jaja, rolig byggnad att få med:)
Alltså hur fint?! Vi parkerade bilen ca 10min från själva "city". Därifrån tog vi en buss. Vi betalade 4 pund var som vi delade på bensinen. Så skönt att slippa ta tåget hela tiden vart man än ska och ha kompisar med körkort (förhoppningsvis jag snart). Billigare också, bekvämt, man kan lyssna på hög musik och ha någon kompis som faktiskt är bekväm att köra i England på fel sida vägen.
Ja.. vi tog massa foton på oss så håll i er:) Vi bad främlingar fota oss hela tiden typ. 
Lunch time. Det blev italienskt (ovanligt;-)) och jag tog en stor pizza. 
Det ska vara ett hjärta i bakgrunden:-)
Mot stranden:-)
Mina fina vänner från Frankrike och Spanien.
Men av mina favorit bilder på oss:-) Vi stod mitt i gatan där bilarna körde. Fotografen tyckte nog att vi var galna. Men vi ville såklart ha kyrkan i bakgrunden.
Ja Raquel ville posera framför ett random hus. Någon bodde förmodligen där. 
FRIENDS❤️ Vi diskuterade det att denna dagen var så speciell. Vi alla kom från 4 olika länder och kommunicerar på ett språk. Hur coolt?! Lite äventyrlig måste man va ibland. Svea hade jag känt sen innan. Raquel och Yseline var två nya ansiktet och det kändes som vi känt varandra i evigheter. Ni vet när det bara klickar och allt känns bra? Saknat att hänga med ett tjejgäng och bara vara allmänt galna och spontana. Yseline åker tillbaks till Frankrike nästa vecka. Kommer sakna henne så mycket.. Fin tjej <3
Vi tog bilen tillbaks och parkerade i Newbury. Vi bestämde oss för att gå till krogen och ta några bärs. Raquel tipsade om ölen ovanför- mycket god kan jag lova. Däremot blev det rätt många öl så...
Ja.. vi blev ganska fnittriga. Som vi skrattade igår.. Ett minne för livet. Jag har fått så många nya vänner från olika länder. Det var en jobbig gubbe som pratade med oss hela kvällen som så gärna ville ta bild på oss. Sista bilden gör mig glad.. Raquel ville inte att denna bilden skulle läggas upp pågrund av hennes dubbelhaka.. Men bilden gör mig så glad. Vi sa alla innan vi skiljdes åt hur tacksamma vi var för denna dag, kommer titta på bilderna när vi är gamla och grå och minnas hur roligt och spontana vi var. Om man tror på "love at first sight" när det kommer till vänskap- så tror jag på det. 
 
Anonym

Jag blir varm om hjärtat när jag tittar och läser på varje bild! Du ser så glad ut min Stumpis! 💪😻💕❤️😍👍☀️😘❤️

Svar: ❤️❤️❤️
waytogo.itgirls.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like