Sista veckan i Oktober månad
I söndags startade jag dagen med en lång och välbehövlig promenad på hela 2,5 timme. 
Jag är ju tokig i ansiktsmasker av olika slag, och har verkligen gått ”all-in”. Min hy mår iallafall toppen för tillfället. 
Denna serie är ny på Netflix och är perfekt att börja följa nu vid Halloween. Finns 10 avsnitt ute. TIPS! Annars har jag ju följt ” American Horror Story” nu i höst vilket jag också kan rekommendera. Men det är väldigt läskigt ;-).
Igår hade ett av mina värdbarn studiedag så vi köpte halloween kostym till honom och åt på McDonalds. Däremot finns badrummet ovanför vardagsrums taket.. Vilket bidrog till en läcka.. Det var kaos hela eftermiddagen, mitt värdbarn fick lite smått panik och jag fick ringa till rörmokare och ringa på grannarna. Som tur var fick vi hjälp. Vi hade dessutom ingen el eller ström på 10 timmar.. Så gårdagen var allt annat än lugnt om jag säger så. Jag fick lägga ut handdukar på golvet, skålar och kom på att jag kunde sätta på tjock tejp i taket vilket faktiskt hjälpte efter ett tag. Som tur var föll inte taket ner som mitt värdbarn var rädd för.. haha.. Snacka om vilka skuldkänslor jag fick..
Idag har jag haft någon otrolig spänningshuvudvärk och nästan migrän. Tror det är lite stress som påverkar det, då jag har några stressiga kommande dagar framför mig. Hoppas det släpper, men inte så roligt när man jobbar och är i full gång med barn och djur. Imorgon möter jag upp Matilda för middag i stan och det är även Halloween. 
Take care,
/ Agnes
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Helgen
Såhär glad var jag över att träffa en kompis i lördags.
Vi tog tåget till Reading och åt lunch på ” Five Guys” som har så goda hamburgare. Tips om ni besöker England. 
Kändes väldigt amerikanskt på något vis. 
Bättrade på sminket lite för att gå ut och ta några drinkar.
Vi beställde varsin Mojito.. 
Så mysigt att sitta på takterrassen en höstlig kväll under värmelampor med bra sällskap. 
Känns som man går till McDonalds varje gång man varit ute på partaj.. 
Casa Bacardi heter alltså stället vi var på och tog några drinkar. Tips om ni är i Reading. Det är i princip nyöppnat och öppnade upp i Augusti. 
Gillade ”viben” där och låg väldigt centralt vid The Oracle shoppingcentret i Reading. De stänger däremot runt midnatt så hit går man mest om man vill mingla innan man drar ut på nattklubb. 
Lyckad kväll med mycket skratt <3
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Interior Design- livingroom
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Monday
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Street Style- Inspiration
Sen jag flyttade till England har jag verkligen blivit insatt mer i mode. Även gräsliga trender, har jag börjat gilla.
Brukar vara så.. Först tänker man ”vetekatten vad det där är för något” och sen diggar man det. Bella Hadid har rätt cool stil och bra koll på dagens trender.
Mycket 90-tal har kommit tillbaks i modebranschen. Baskern, rutigt, vintage solbrillorna, kostym i färgglad färg, de pösiga brallorna, FILA sneakers, vita ”ABBA” boots och skinn trenchcoat. 
/ Love, A
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg