Millets Farm
För en vecka sedan befann jag mig på denna plats. Jag har helt glömt att uppdatera, och internet har varit segt. Jag och Matilda bestämde oss för att ta bilen mot ett ”Pumpkin-Patch” där man plockar sin egna pumpa. Det var min idé och har alltid velat göra det (och varför inte göra det i England;-)?!) 
 
Vi fick sådan tur med vädret. Soligt och sådär vackert färgglatt på höstkanten. Det var gratis parkering och super mysigt. Ca 30 min från Newbury med bil. Detta låg i Oxfordshire. Det var även första helgen de öppnade upp för alla turister (pumpafältet)- så det var ganska ”busy”.. 
 
Det fanns fullt med söta djur, lite karuseller för barnen, små souvenir butiker och restauranger. Jag och Matilda klappade alla djuren och köpte med oss supergoda oliver, bröd och iskall dryck. Vi satte oss på gräsmattan bland djuren. Så mysigt. 
 
Som vanligt har jag alltid lika roligt med Matilda.. De två trollen på äventyr som vi brukar säga. Jag är så glad över alla våra utflykter vi gjort ihop i England. Vi tog en skottkärra och körde runt med på fältet. De flesta hade det för att fylla pumporna i- vi använde det för att lägga ner alla väskor och jackor.. haha.. Jag köpte en liten grön söt pumpa som ni ser på sista bilderna. Vuxenpoäng? 
 
❤️KÄRLEK❤️
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like